OM OSS

Thygesen AS ble etablert i 1998. 

Det hele startet med at Thygesens far kom hjem med en pianokasse fra jobben i 1978. Den fikk Thygesen gjøre hva han ville med. Pianokassen utviklet seg da til en 5 etasjes hytte. Det var riktignok ikke alle etasjene som hadde ståhøyde. Det var nok mer kryphøyde i et par av dem.
Denne hytten ble stadig bygd om og endte til slutt som en 2 etasjes hytte med balkong.

Interessen for trearbeid har alltid vært tilstede, og som 16-åring startet jeg på treskjærerkurs. Det ble mange kurs i bygda, men iver etter å fordype seg i treskjærerkunsten førte ham til Rolf Taraldset på Vestlandet. Taraldset er blant de beste treskjærerne i landet.

Siden holdt Thygesen kurs for Husflidslaget.

Innen tømrerfaget fikk Thygesen god innføring i rehabilitering, tilbygg og nybygg hos Byggmester Johan Nadden. Her var han så heldig å få sin læretid og fikk svennebrev i 1989. Etter 6 år der ønsket han å starte for meg selv og startet 1. jan 1996.
Dette gikk veldig bra og i 1998 startet han Thygesen AS. I starten var vi 1-2 mann, men etterspørselen har steget og idag er vi 8 ansatte. Vi har avtale med Opplæringskontoret for Tømrerfag og bidrar med å få lokale ungdommer inn i tømreryrket.

Vi har en forkjærlighet til Sveitserstilen og har rehabilitert og satt opp flere nye Sveitserhus. På disse husene er det mye snekkerglede, og de detaljer som ikke en får kjøpt lager vi selv i eget snekkerverksted.

Vi utfører store og små bygge-/snekkeroppdrag. Vårt spesialområde er altså gamle stilhus, som sveitservillaer og ellers alt i gammel stil.

Vi holder til i Aurskog. Der har vi et eget verksted hvor vi foretar spesielle tilpasninger av detaljer.   

Vi driver med snekkerglede og er ute etter å finne kreative gode løsninger i vårt fag. Velkommen til oss med ditt oppdrag!

Her er noen av våre samarbeidspartnere:

 
Kontakt oss i dag på tlf. 90 85 04 11 for befaring og et uforpliktende tilbud!

eller klikk her for å benytte kontaktskjemaet
Thygesen AS er godkjent lærebedrift. Vi har valgt å gi tilbake til lokalsamfunnet gjennom å tilby opplæringsplasser i vår bedrift.
Besøk oss på Facebook:  
MYRFARET 23A
1930 AURSKOG

Telefonnummer:   90 85 04 11


Org.nr.: 980 473 198MVA

Her finner du oss:

 
© 2024 Thygesen AS - Ingen jobb er for liten

Vi har nærheten til områder som blant annet Aurskog-Høland, Lørenskog, Frogner, Lillestrøm, Sørumsand og Årnes, men bygger og leverer snekkertjenester også mange andre steder. Så enten du søker på byggmester i Aurskog, byggmester Lørenskog, byggmester Frogner, byggmester Lillestrøm, byggmester Sørumsand eller byggmester Årnes, er Thygesen AS byggmesteren for deg! Når du trenger snekker, f.eks. snekker Aurskog, snekker Lillestrøm, snekker Lillestrøm-området, bygge hus Lillestrøm, pusse opp badet Lillestrøm. Ingen jobb er for liten. Ta kontakt idag for hjelp med dine ønsker til snekkertjenester, enten det er oppussing eller nybygg, og enten beliggenheten er i Aurskog, Frogner, eller f.eks. Lillestrøm. Kjent for solid snekkerarbeid, kvalitet hele veien. Vurder Thygesen as når du skal bygge nytt. Vi har godkjenningene som våtromsbedrift, godjent for ansvarsrett, vi er også en Mesterbedrift innen snekkerfaget.